[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Totul a plecat de la o pasiune comuna

muzica ….

Totul a plecat de la o pasiune comuna, muzica ….

Noi, Nicoleta Stan si Marian Ganciulescu, avand o colaborare de peste 25 de ani in domeniul muzical, am considerat ca putem pune in aplicare experienta acumulata,am realizat deosebirea dintre lucrurile frumoase si mai frumoase, care se petrec in restaurante la diverse evenimente.

S-a demonstrat si nu de putine ori ca artistii sunt iubitori de frumos si de oameni, sunt sensibili si visatori …. La noi a prins viata un vis…. acela de a avea un loc personal in care sa imbinam utilul cu placutul.

In anul 2005 o data cu deschiderea restaurantului,totul s-a schimbat in ….frumos dar greu ….

Colaborarea a fost o reusita datorita sustinerii pe care am avut-o intotdeauna din partea familiilor noastre dar si din partea personalului cu inalta calificare ,ales cu multa abilitate,pe care l-am avut mereu apropiat gandirii noastre.

Nu vrem sa ne laudam cu rezultatele obtinute,va asteptam pentru a va convinge singuri ca principala noastra deviza este calitatea, urmata indeaproape de seriozitate, rafinament si bun gust.

Indiferent daca vorbim despre organizarea unui eveniment sau despre asigurarea ambientului muzical, ne-am dat seama ca fericirea celor din jur ne hraneste atat de mult, incat sa ne ajunga sa traim frumos.

Va asteptam cu mult drag alaturi de familia noastra !

Este importanta pentru tine

bucataria proprie?

Mancarea este unul dintre criteriile cele mai importante. Bucatarii nostri te invita sa descoperi bucataria romaneasca si cea internationala si te asigura ca meniul nostru poate satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]