Aperitiv
Muschi file de porc, afumat
Drob vanatoresc
Trandafir salam de Sibiu
Rulou din sunca cu salata a la russe
Chiftelute traditionale de porc
Tartina cu pasta de ton
Minifrigaruie de cascaval cu masline
Crema de branza pe castravete
Rosii cherry
Cupa cu icre de crap
Peste
File de salau parizian cu sos de lamaie si verdeata
Buchetiera de legume ( cartofi,morcov,broccoli ) / Amestec mexican
Lamaie
SAU
Sarmalute
In foi de varza , servite cu mamaliguta , afumatura si ardei iute.
Mix Friptura
Piept de pui
Ceafa de porc
Cartofi la cuptor, cu ierburi aromate
Salata de varza alba / muraturi asortate
Bauturi si snacks-uri servite la discretie in pretul meniului
Alune, covrigei si fructe de sezon pe fiecare masa
Cafea cu si fara cofeina, cappuccino, ciocolata calda, ceai, zahar alb si brun, zaharina, lapte
Apa minerala carbogazoasa si plata Borsec, Coca Cola, Fanta, Pepsi, Cappy portocale
Aranjamente in pretul meniului
Fata de masa, husa scaun si esarfa , fusta masa prezidiu , servetele dé decor
Aranjamente florale.
Bonus – Arcada luminoasa la intrarea in restaurant.
Nu percepem taxa pentru sala si ospatari.
Pret – 160 lei/pers
Bauturi alcoolice OPEN BAR
Sampanie la primire si la tort
Tort mixt
Whisky, coniac, vodka, palinca, vermut , gin tonic, campari orange,crema de whisky
Vin la st 3/4l – gama Jidvei (Traditional ) – 40 lei/pers
—————————————————————————————————-
Sampanie la primire si tort
Tort mixt
Whisky, coniac, vodka, palinca, vermut, gin tonic, campari orange, crema de whisky
Vin la st 3/4l – gama Recas ( Castel Huniade ) – 50 lei/pers
Preturile includ tva
Va mai putem oferi :
Formatie, DJ, lumini , fum , servicii foto – video, cabina foto , dansatori, ursitori , toate serviciile fiind prestate de profesionisti in domeniu. Meniurile persoanelor implicate in realizarea acestor servicii , vor fi suportate de restaurant.