Gustare rece
Muschi file de porc afumat
Drob vanatoresc
Trandafiri din salam de Sibiu
Rulou din sunca cu salata a la russe
Chiftelute traditionale de porc
Tartina cu pasta de ton
Minifrigaruie de cascaval cu masline
Cupa cu icre de crap
Rulada din spanac, cu crema de branza
Rosii cherry
Tartina cu salata de ciuperci
Peste
File de salau parizian cu sos de lamaie si verdeata
Buchetiera de legume ( cartofi,morcov,broccoli ) / Amestec mexican
Lamaie
Sarmalute
In foi de varza , servite cu mamaliguta , bacon si ardei iute.
Mix Friptura
Piept de pui
Ceafa de porc
Cartofi la cuptor , cu ierburi aromate
Salata de varza alba / Muraturi asortate
Bauturi si snacks-uri servite la discretie in pretul meniului
Sampanie si piscoturi la primire.
Alune, covrigei si fructe de sezon pe fiecare masa
Cafea cu si fara cofeina, cappuccino, ciocolata calda, ceai, zahar alb si brun, zaharina, lapte
Apa minerala carbogazoasa si plata Borsec, Coca Cola, Fanta, Pepsi, Cappy portocale
Aranjamente in pretul meniului
Fata de masa, husa scaun si esarfa , fusta masa prezidiu , servetele décor.
Aranjamente florale
BONUS
Aranjamente intrare in restaurant – covoras rosu, arcada luminoasa si arcada decorativa.
Nu percepem taxa pentru sala si ospatari.
Pret – 200 lei/pers
PACHETE OPTIONALE – LA CERERE – PRET SUPLIMENTAR
Bauturi alcoolice OPEN BAR
Tort mixt + sampanie
Whisky, coniac, vodka, palinca, vermut Garone, gin tonic, campari orange,crema de Whiskey
Vin la carafa – gama Tohani – 35 lei/ pers
Vin la st 3/4l – gama Jidvei ( Traditional ) – 40 lei /pers
Vin la st 3/4l – gama Recas ( Castel Huniade ) – 45 lei pers
Preturile includ tva
Va mai putem oferi :
Formatie, DJ, lumini , fum , servicii foto – video, cabina foto , dansatori, ursitori , toate serviciile fiind prestate de profesionisti in domeniu. Meniurile persoanelor implicate in realizarea acestor servicii , vor fi suportate de restaurant.