Gustare rece

Muschi file de porc afumat
Drob vanatoresc
Trandafiri din salam de Sibiu
Rulou din sunca cu salata a la russe
Chiftelute traditionale de porc

Tartina cu pasta de ton
Minifrigaruie de cascaval cu masline
Cupa cu icre de crap

Rulada din spanac, cu crema de branza
Rosii cherry

Tartina cu salata de ciuperci

Peste

File de salau parizian cu sos de lamaie si verdeata
Buchetiera de legume ( cartofi,morcov,broccoli ) / Amestec mexican
Lamaie

Sarmalute

In foi de varza , servite cu mamaliguta , bacon si ardei iute.

Mix Friptura

Piept de pui
Ceafa de porc
Cartofi la cuptor , cu ierburi aromate
Salata de varza alba / Muraturi asortate

Bauturi si snacks-uri servite la discretie in pretul meniului

Sampanie si piscoturi la primire.

Alune, covrigei si fructe de sezon pe fiecare masa
Cafea cu si fara cofeina, cappuccino, ciocolata calda, ceai, zahar alb si brun, zaharina, lapte
Apa minerala carbogazoasa si plata Borsec, Coca Cola, Fanta, Pepsi, Cappy portocale

Aranjamente in pretul meniului

Fata de masa, husa scaun si esarfa , fusta  masa  prezidiu , servetele décor.

Aranjamente florale


BONUS

Aranjamente intrare in restaurant – covoras rosu, arcada luminoasa si arcada decorativa.

Nu  percepem  taxa  pentru  sala  si  ospatari.

Pret – 200 lei/pers

PACHETE  OPTIONALE  –  LA  CERERE – PRET SUPLIMENTAR

Bauturi alcoolice OPEN BAR

Tort mixt + sampanie

Whisky, coniac, vodka, palinca, vermut Garone, gin tonic, campari orange,crema de Whiskey
Vin la carafa – gama Tohani – 35 lei/ pers

Vin la st 3/4l – gama Jidvei ( Traditional ) – 40 lei /pers

Vin la st 3/4l – gama Recas ( Castel Huniade ) – 45 lei  pers

Preturile includ tva

Va mai  putem oferi :

Formatie,  DJ,  lumini ,  fum , servicii  foto – video, cabina foto , dansatori, ursitori , toate  serviciile  fiind  prestate de profesionisti in  domeniu.  Meniurile  persoanelor  implicate  in  realizarea  acestor  servicii , vor  fi  suportate  de  restaurant.