Gustare rece
Muschi file de porc afumat
Drob vanatoresc
Trandafiri din salam de Sibiu
Rulou din sunca cu salata a la russe
Chiftelute traditionale de porc
Minifrigaruie de cascaval cu masline
Cupa cu salata de vinete
Blat din spanac cu pasta de branza
Rosii cherry
Tartina de castravete cu icre de crap
Cosulet cu salata de ciuperci
Peste
File de salau parizian cu sos de lamaie si verdeata
Buchetiera de legume ( cartofi,morcov,broccoli ) / Amestec mexican
Lamaie
Sarmalute
In foi de varza , servite cu mamaliguta , afumatura si ardei iute.
Mix Friptura
Piept de pui
Ceafa de porc
Cartofi la cuptor , cu ierburi aromate
Salata de varza alba / Muraturi asortate
MENIU NUTA – 180 L
Bauturi si snacks-uri servite la discretie in pretul meniului
Alune, covrigei si fructe de sezon pe fiecare masa
Cafea cu si fara cofeina, cappuccino, ciocolata calda, ceai, zahar alb si brun, zaharina, lapte
Apa minerala carbogazoasa si plata Borsec, Coca Cola, Fanta, Pepsi, Cappy portocale
Aranjamente in pretul meniului
Fata de masa, husa scaun si esarfa , fusta la masa de prezidiu , servetele décor.
BONUS
Sampanie si piscoturi la primire.
Nu percepem taxa pentru sala si ospatari.
Preturile includ tva.
PACHETE OPTIONALE – LA CERERE – PRET SUPLIMENTAR
Bauturi alcoolice OPEN BAR
Tort mixt + sampanie
Whisky, coniac, vodka, palinca, vermut Garone, gin tonic, campari orange,crema de Whiskey
Vin la carafa – gama Tohani – 35 lei/ pers
Vin la st 3/4l – gama Jidvei ( Traditional ) – 40 lei /pers
Vin la st 3/4l – gama Recas ( Castel Huniade ) – 45 lei pers
Bonus: Aranjamente intrare in restaurant – covor rosu, arcada si stalpisori.
Pentru aranjamente – 10 lei/persoana
1. Vaza ornamentala cu aranjamente florale naturale pe fiecare masa si gaspou la masa de prezidiu.
2. Marturii, place-carduri, pahare sampanie pentru miri si nasi, casuta dar ,
tiul pe balustrada – pentru evenimentele organizate la etaj
Preturile includ tva
Va mai putem oferi :
Formatie, DJ, lumini , fum , servicii foto – video, cabina foto , dansatori, ursitori , toate serviciile fiind prestate de profesionisti in domeniu. Meniurile persoanelor implicate in realizarea acestor servicii , vor fi suportate de restaurant.