Pe fiecare masa vor fi alune, covrigei, fructe de sezon.

Aperitiv

Rulada de porc

Cosulet din rosie cu vinete

Vol au vent mignon cu mousse din ficat de curcan si merisoare

Rulada din spanac, cu pasta de branza

Chiftelute cu susan

Tartina cu creme de ton si somon fume

Cornet din sunca, pe portocala

Frigaruie de branzeturi cu fructe

Masline marinate

Selectie de legume proaspete

Mix de sarmalute

In foi de vita, asezonate cu smantana

In foi de varza si bacon, asezonate cu mamaliguta

Ardei iute

Fel de baza

Cotlet de porc dezosat, in mantie de verdeturi

Pulpa de pui dezosata

Bulete de cartofi si orez Asiatic

Muraturi aromate in ghimbir

Tort mixt, vin spumant si foc de artificii la miezul noptii, organizare tombola

OPEN BAR

Whisky, Vodca, Coniac, Gin, Vermut, Crema de whisky, Campari, Vin alb si roze gama Jidvei, Vin rosu gama Recas, Apa minerala si plata, Coca Cola, Fanta, Pepsi, Sprite, Suc natural de portocale, Limonada, Cafea cu si fara cofeina, Cappuccino, Ciocolata calda, Ceai.

ANTRENUL, DANSUL SI VOIA BUNA VOR FI ASIGURATE DE FORMATIA SI DJ-UL RESTAURANTULUI – SOLISTA MUZICA POPULARA NICOLETA STAN

PRET = 320 LEI/PERS. 

PENTRU COPII, MENIUL POATE FI PERSONALIZAT IN FUNCTIE DE VARSTA.

BONUS – LA 15 MENIURI ACHITATE, AVETI 1 GRATUIT.