Preparate din carne de porc

  • Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta

    • 20.00

    (ceafa de porc,organe de porc,carnati)                               200g/150g/300g

  • Varza cu ciolan

    • 16.00

    200g/300g   

  • Fasole cu ciolan

    • 16.00

    200g/300g

  • Pomana porcului traditionala

    • 18.00

    (ceafa de porc,organe de porc)                                      300g  

  • Sarmale in foi de varza cu mamaliguta

    • 15.00

    250g/200g/300g                   

  • Escalop de porc cu ciuperci

    • 17.00

    200g/150g

  • Escalop de porc a la Zingara

    • 17.00

    200g/150g

  • Gordon bleu

    • 17.00

    200g/70g/70g

  • Snitel pane

    • 8.00

    100g

  • Frigarui

    • 15.00

    200g/70g     

  • Scaricica la tigaie cu sos de vin

    • 8.00

    100g