TE AȘTEPTĂM ÎNTR-UN CADRU PRIETENOS, CONCEPUT SPECIAL PENTRU REUȘITA ORICĂRUI TIP DE EVENIMENT.

Totul a plecat de la o pasiune comună,
Muzica ….

Noi, Nicoleta Stan și Marian Ganciulescu, având o colaborare de peste 25 de ani în domeniul muzical, am considerat că putem pune în aplicare experiența acumulată, am realizat deosebirea dintre lucrurile frumoase și mai frumoase, care se petrec în restaurante la diverse evenimente.

S-a demonstrat și nu de puține ori că artiștii sunt iubitori de frumos și de oameni, sunt sensibili și visători …. La noi a prins viață un vis…. acela de a avea un loc personal în care să îmbinam utilul cu plăcutul.

În anul 2005 o dată cu deschiderea restaurantului,totul s-a schimbat în ….frumos dar greu ….

Colaborarea a fost o reușită datorita susținerii pe care am avut-o întotdeauna din partea familiilor noastre dar și din partea personalului cu înalta calificare, ales cu multă abilitate, pe care l-am avut mereu apropiat gândirii noastre.

Nu vrem să ne lăudam cu rezultatele obținute,vă așteptam pentru a vă convinge singuri că principala noastră deviză este calitatea, urmată îndeaproape de seriozitate, rafinament și bun gust.

Indiferent daca vorbim despre organizarea unui eveniment sau despre asigurarea ambientului muzical, ne-am dat seama că fericirea celor din jur ne hrănește atât de mult, încât să ne ajungă să trăim frumos.

Vă așteptăm cu mult drag alături de familia noastră!

Este importantă pentru tine
bucătăria proprie?

Mâncarea este unul dintre criteriile cele mai importante.

Bucătarii noștri te invită să descoperi bucătăria românească și cea internațională și te asigură că meniul nostru poate satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.