Meniu de nunta  SILVER
240 LEI
Preturile contin TVA

Aperitiv

  • Muschi  file de porc afumat
  • Rulada de porc, cu chimen
  • Trandafir salam de Sibiu
  • Prosciutto pe pat de rucola si ardei gras
  • Chiftelute traditionale de porc
  • Canapea cu icre de crap
  • Tartina cu mousse din ficat de pui
  • Minifrigaruie de cascaval cu masline
  • Pandispan din spanac, cu pasta de branza
  • Rosii cherry
  • Minitarta cu salata de ciuperci

Pește

  • File de salau  parizian cu sos de lamaie si verdeata
  • Buchetiera de legume ( cartofi, baby morcov, broccoli )/ amestec mexican
  • Lamaie

rmăluțe

  • In foi de varza , servite cu mamaliguta, bacon si ardei iute           

Mix Friptură

  • Ceafa  de  porc
  • Piept de pui
  • Cartofi  la cuptor , cu  ierburi aromate
  • Salata  de  varza  alba

Nu percepem taxă pentru sală și ospătari!

Băuturi și snacks-uri servite la discreție în prețul meniului

  • Sampanie  si  piscoturi  la  primire
  • Alune,  covrigei  si  fructe  de  sezon  pe  fiecare  masa
  • Cafea cu si fara cofeina, cappuccino, ciocolata calda, ceai, zahar alb si  brun, zaharina 
  • Apa  minerala  carbogazoasa si plata Borsec, Coca Cola, Fanta, Pepsi, Suc natural de portocale

Aranjamente in prețul meniului

  • Fata  de  masa,  scaun cu husa si  esarfa , masa prezidiu cu fusta  ,  servetele  décor.
  • Aranjamente florale
  • Arcada luminoasa si covor rosu la intrarea in curte
  • Panou foto

Băuturi alcoolice OPEN BAR – COST SUPLIMENTAR

  • Whisky, coniac, vodka, palinca, vermut, gin tonic, campari orange, crema de whisky
  • Vin la  sticla ¾ l – gama  Jidvei ( Traditional ) / – gama Panciu = 50 lei/ pers
  • Whisky, coniac, vodka, palinca, vermut, gin tonic, campari orange, crema de wkisky
  • Vin la sticla ¾ l –  gama Recas ( Castel Huniade) = 60 lei / pers

BONUS
TORTUL FESTIV INSOTIT DE SAMPANIE

Vă mai putem oferi:
Crearea unui ambient musical in functie de amploarea evenimentului organizat, prin Formatia sau dj –ul restaurantului.
Cabina Foto si Platforma Selfie 360
Serviciile sunt prestate de profesionisti in domeniu. Meniurile persoanelor implicate in realizarea acestor servicii , vor fi suportate de restaurant.