Meniu de botez  GOLD
190 LEI

Aperitiv

  • Muschi file de porc afumat
  • Drob vanatoresc
  • Trandafir salam de Sibiu
  • Prosciutto pe pat de rucola si ardei gras
  • Canapea cu icre de crap
  • Tartina cu mousse din ficat de pui
  • Chiftelute traditionale de porc
  • Minifrigaruie de cascaval cu masline
  • Blat din spanac, cu pasta de branza si Somon fumme
  • Rosii cherry

Mix Friptură

  • Ceafa de porc / File de porc impanat
  • Piept de pui in bacon / pulpa de pui dezosata
  • Cartofi la cuptor, cu ierburi aromate / Bulete de cartofi
  • Salata de varza alba / muraturi asortate (in functie de anotimp)

Pește

  • Medalion de somon cu sos de busuioc si vin alb
  • Orez Asiatic, cu legume / amestec mexican
  • Lamaie

rmăluțe

  • In foi de varza, servite cu mamaliguta, bacon si ardei iute

Nu percepem taxă pentru sală și ospătari!

Băuturi și snacks-uri servite la discreție în prețul meniului

  • Sampanie si piscoturi la primire
  • Alune, covrigei si fructe de sezon pe fiecare masa
  • Cafea cu si fara cofeina, cappuccino, ciocolata calda, ceai, zahar alb si brun, zaharin
  • Apa minerala carbogazoasa si plata Borsec, Coca Cola, Fanta, Pepsi, Cappy portocale

Aranjamente in prețul meniului

  • Fata de masa, scaun cu husa si esarfa, masa prezidiu cu fusta, servetele décor.
  • Aranjamente florale

Băuturi alcoolice OPEN BAR

  • Tort mixt + sampanie
  • Whisky, coniac, vodka, palinca, vermut, gin tonic, campari orange, crema de whiskey 
  • Vin la carafa gama Tohani 40 lei/ pers
  • Tort mixt + sampanie
  • Whisky, coniac, vodka, palinca, vermut, gin tonic, campari orange, crema de whiskey 
  • Vin la sticla 3/4l – gama Jidvei (Traditional) / – gama Panciu = 45 lei/ pers
  • Tort mixt + sampanie
  • Whisky, coniac, vodka, palinca, vermut, gin tonic, campari orange, crema de whiskey 
  • Vin la sticla 3/4l – gama Recas (Castel Huniade) = 55 lei/ pers

BONUS
Covoraș roșu la intrarea în restaurant și arcadă luminoasă

Vă mai putem oferi:
Crearea unui ambient muzical în funcție de amploarea evenimentului organizat, prin formația sau DJ-ul restaurantului.
Serviciile sunt prostate de profesioniști în domeniu. Meniurile persoanelor implicate în realizarea acestor servicii, vor fi suportate de restaurant.
Prețurile conțin TVA